Kycklingpaj
Ingredienser
1,5 dl |
50 gram |
1 msk |
1,5 msk |
0,5 st |
1 st |
150 gram |
100 gram |
0,5 burk(ar) |
200 gram |
200 gram |
3 st |
250 gram |
Tillagning
1. Sätt ugnen på 225°C. Gör pajdegen. Blanda mjöl och smör till en grynig massa i en bunke eller i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta ihop degen. Låt vila kallt en stund. Tryck ut pajdegen i en smord ugnssäker form, och grädda ca 10 min.
2. Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar. Hacka löken och skiva champinjonerna. Bryn kyckling, lök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Rör om väl!
3. Riv osten. Bred ut jalapeños och kycklingröra i pajskalet. Strö över osten.
4. Gratinera 10-15 min eller tills osten smält. Servera med Old El Paso Picante Salsa Dip eller Thick´n Chunky Original Salsa och en grönsallad.
2. Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar. Hacka löken och skiva champinjonerna. Bryn kyckling, lök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Rör om väl!
3. Riv osten. Bred ut jalapeños och kycklingröra i pajskalet. Strö över osten.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar