Kycklingpaj
Ingredienser
| 1,5 dl |
| 50 gram |
| 1 msk |
| 1,5 msk |
| 0,5 st |
| 1 st |
| 150 gram |
| 100 gram |
| 0,5 burk(ar) |
| 200 gram |
| 200 gram |
| 3 st |
| 250 gram |
Tillagning
1. Sätt ugnen på 225°C. Gör pajdegen. Blanda mjöl och smör till en grynig massa i en bunke eller i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta ihop degen. Låt vila kallt en stund. Tryck ut pajdegen i en smord ugnssäker form, och grädda ca 10 min.
2. Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar. Hacka löken och skiva champinjonerna. Bryn kyckling, lök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Rör om väl!
3. Riv osten. Bred ut jalapeños och kycklingröra i pajskalet. Strö över osten.
4. Gratinera 10-15 min eller tills osten smält. Servera med Old El Paso Picante Salsa Dip eller Thick´n Chunky Original Salsa och en grönsallad.
2. Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar. Hacka löken och skiva champinjonerna. Bryn kyckling, lök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Rör om väl!
3. Riv osten. Bred ut jalapeños och kycklingröra i pajskalet. Strö över osten.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar